HATAY / REYHANLI - MEHMET KORAY CÜNEDİOĞLU ORTAOKULU

Mrt

8. sınıf öğrencilerimizin gidebilecekleri liseleri tanımaları ve çalışma azimlerini arttırmaları amacıyla Yahya Turan Fen Lisesi'ne ,Enerjisa Hatay Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'ne ve İsmet Ayşe Behzatoğlu Anadolu Lisesi'ne ziyaretler gerçekleştirdik, Okulumuz öğretmenlerinden Anıl Gökdemir'e, Recep Girit'e, Zekeriya Yılğın'a , Meryem Alkış'a,Ömer Faruk Biter'e, Ahmet Şanverdi'ye ve gittiğimiz okulların ilgililerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ekm

OKUL MÜDÜR YARDIMCISI MEHMET ALAY , REHBER ÖĞRETMENİMİZ EMRE DEMİRKOL VE SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENİ ZEKERİYA YILĞIN KONTROLUNDE 8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN ÖNÜMÜZDEKİ YIL GİDECEKLERİ OKULLARI TANIMASI AMACIYLA İLÇEDEKİ FARKLI LİSE TÜRLERİNİ ZİYARET ETTİK.