HATAY / REYHANLI - MEHMET KORAY CÜNEDİOĞLU ORTAOKULU

8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İLE LİSE TANITIM GEZİSİ

OKUL MÜDÜR YARDIMCISI MEHMET ALAY , REHBER ÖĞRETMENİMİZ EMRE DEMİRKOL VE SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENİ ZEKERİYA YILĞIN KONTROLUNDE 8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN ÖNÜMÜZDEKİ YIL GİDECEKLERİ OKULLARI TANIMASI AMACIYLA İLÇEDEKİ FARKLI LİSE TÜRLERİNİ ZİYARET ETTİK.

8.sınıf öğrencilerimizin önümüzdeki yıl ortaöğretime geçecek olmaları nedeniyle hem öğrencilerin ilçemizde gidebilecekleri okullar hakkında bilgi sahibi olarak okulları tanımalarını sağlamak hem de motivasyonlarını yükseltmek amacıyla öğrencilerimizl Reyhanlı Fen lisesi, İsmet Ayşe Behzatoğlu Anadolu Lisesi, Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Sevgi-Fazıl Karaçadır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini(Sağlık Lisesi) gezerek  farklı lise türlerini tanımış oldular. Bu süreçte destek olan Okul Müdürümüz Ahmet YAZICI, Süreçte yer alan Müdür Yardımcımıız Mehmet ALAY'A ,Rehber Öğretmenimiz Emre DEMİRKOL'a , Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Zekeriya YILĞIN'a, Ulaşım konusunda yardımcı olan Teknoloji Tasarım Öğr. Çiğdem VAROL'a ve bize ev sahipliği yapan okullardaki idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 21.10.2022 - Güncelleme: 21.10.2022 09:29 - Görüntülenme: 544