HATAY / REYHANLI - MEHMET KORAY CÜNEDİOĞLU ORTAOKULU

MEHMET KORAY CÜNEDİOĞLU ORTAOKULU

..
Adres
MUSTAFA KEMAL MAH. 27. SK. MEHMET KORAY CUNEDIOGLU ORTA OKULU BLOK NO 2 REYHANLI / HATAY
Vizyon
Mehmet Koray Cünedioğlu Ortaokulu´nu okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimizin) güç birliği ile; Ortaöğretim giriş sınavlarında en başarılı liselere her yıl artan sayıyla öğrenci yetiştiren,Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren,Atatürk ilke ve inklaplarına bağlı bireyler yetiştiren, güçlü bir eğitim kurumu yapmaktır.
Misyon
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili , yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara çağımızın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
∞ © Okulumuz 2017-2018 Futsal turnuvasında ŞAMPİYON olmuştur. © ∞
Sabah: 07.00-12.40 Öğle: 12.50-18.30